INGYENES E-LEARNING IT-TANFOLYAMOK.

Segítség

Bejelentkezés

Ha használni szeretnéd a Learnpedia kínálatát, először be kell jelentkezned. Ehhez kattints a „Regisztráció” gombra, add meg a neved és az e-mail címed, majd válaszd a „Regisztráció most” lehetőséget. Ezután kapni fogsz egy e-mailt a hozzáférési adataiddal. Ha be szeretnél jelentkezni, a kezdőlapon add meg a felhasználóneved és a „Jelszó” mezőben a jelszavad.

A tanulási modul indítása

A Microsoft Office oktatóprogramjának elvégzéséhez kattints a megfelelő linkre, és indítsd el a kurzust. A megfelelő képzés elvégzéséhez Adobe Flash Player 9-re vagy újabb verzióra van szükséged. Ha a képzés megtekintésével kapcsolatban problémák merülnének fel, a lejátszóprogramot az alábbi címről töltheted le: http://www.adobe.com/go/getflashplayer

Gyakorlás

Ha a tudását az élő rendszerünkben szeretné kipróbálni, kattintson a megfelelő hivatkozásra. Ezen egy RDP-fájl érhető el, amelyet későbbi használatra megnyithat vagy menthet. Javasoljuk, hogy a fájlt közvetlenül a Microsoft Windows Remote Desktop Client-ben nyissa meg. A legtöbb esetben a Kliens itt található: C:\Windows\System32\mstsc.exe. Amikor megnyitja a fájlt a Remote Desktop Clienttel, meg kell adnia a felhasználónevét és a jelszavát. A bejelentkezési adatokat abban az e-mailben találja meg, amelyet a Learnpediára való regisztrációjakor kapott meg..

Rendszerfeltételek

Az élő rendszerben való munkához a Microsoft Windows Remote Desktop Clientet kell használni. Ha Windows Vista, Windows 7 vagy újabb rendszerben dolgozik, probléma nélkül kell működnie. Ha régebbi Microsoft operációs rendszert használ, és nem telepítette a Microsoft Windows Remote Desktop Clientet, itt töltheti le: http://support.microsoft.com/kb/925876. Kérjük megértését, hogy a rendszer régenni klienseken vagy más operációs rendszereken nem működik. A kapcsolat az élő rendszerrel proxy szerveren keresztül nem építhető fel. Ha a kapcsolatot egy privát hálózaton egy tűzfal mögött szeretné létrehozni, engedélyezni kell a webhelyek betöltését (HTTP/HTTPS Port 80/443).

Kezdje el online tanfolyamát még ma!

Kapcsolat

  • *Kérlek, töltsd ki az összes mezőt!
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
 • Szervezet

  Learnpedia Ingyenes Oktatásért Nonprofit
  Közösségi adószáma: HU14854046
  A cég cégjegyzékszáma és a nyilvántartását vezetö bíróság:
  01-09-923068 Vezetve a Fövárosi Bíróság mint Cégbíróságnál

  Találj meg bennünket!

  Korlátolt Felelősségű Társaság
  Rákóczi út 42. 3rd floor
  1072 Budapest

  Küldj nekünk e-mailt!

  info@learnpedia.hu